top of page

Getekenddoorzusje

Wholesale | B2B

Inkoop drempel €150,- | Snelle levering | Gratis verzending > €250 | Staffel korting

Sustainability

Getekenddoorzusje verduurzaamt

Onze nieuwe collectie kaarten wordt van milieubewuster paper gemaakt.

Door gebruik te maken van nieuwe technieken en landbouwafval als grondstof te omarmen verlagen we onze impact

op het kappen van nieuwe bomen met maar liefst 55%.

Tintoretto Gesso = 100% FSC certified.

We gaan langzaam afscheid nemen van dit reliëf rijke papier van 300g/m2 waar we veel gebruik van gemaakt hebben. Weggooien is niet duurzaam, dus we zullen de kaarten op dit mooie papier verkopen tot de voorraad strekt.

Kraft Enveloppe = 100% gerecycled paper

De authentieke en veelgebruikte Kraft enveloppe van 230g/m2 was al een goede keus. Maar het kan nog beter, dus we zullen de huidige voorraad matchen aan de voorraad kaarten.

Eco & Duurzaam

Om de transitie duidelijk te maken zullen we de nieuwe collectie kaarten gedrukt op Favini Crush papier inclusief Paperwise enveloppe ons eigen zegel geven.
De kaarten met onderstaand label zijn allemaal verpakt met een eco seal, een doorzichtig hoesje gemaakt van biologisch materiaal als mais of suikerbiet.

Favini Crush

 

Our new choice of paper!

350g/m2

Het milieuvriendelijke papier wordt met 100% groene energie geproduceerd in Italië. Bijzonder aan het papier is dat 15% van de papierpulp vervangen wordt door biologische landbouwafval. 40% van de gebruikte grondstof is gerecycled papier. Door op deze manier te produceren wordt de druk op boomkap verlaagt.

Paperwise

 

Our new selection in envelopes!

90g/m2

100% agricultural waste

Paperwise produceert papier sociaal- en milieubewust. Ze produceren met 100% groene energie en maken papier uitsluitend van landbouwafval. Denk dan aan bladeren en stengels. De natuur kent immers geen afval.

bottom of page